Ny utgave av kundemagasinet Vår Energi

I denne utgaven er det blant annet fokusert på informasjon rundt nye strømmålere og smarthusteknologi.

 

 

 

Smart fremtid
 
ISE Nett er godt i gang med å installere nye strømmålere hos kundene. Alle kundene skal få smarte målere og i denne utgaven av Vår Energi, som også vil bli distribuert til kundenes postkasser i uke 46, er det mer informasjon om disse målerne. 
 
I tillegg kommer snart smarthusteknologien for fullt. Den vil gjøre det mulig å styre alt elektrisk i huset via mobil eller nettbrett: stereoanlegg, varmeovner, kaffetraktere, vaskemaskiner og annet. Enkel teknologi og en åpen plattform. Smarthusteknologi gjør det mulig å tilpasse strømforbruket og redusere totalforbruket.
 
Du kan også lese at Norge har mange små og mellomstore energiselskap med lokal forankring, og at det gir en rekke fordeler: Blant annet kan en enkelt komme med tilbakemeldinger. Energiselskap skaper arbeidsplasser i andre bedrifter lokalt og regionalt. Og de sponser hvert år lokal idrett og kultur og utbygging av fibernett, som gjør det attraktivt å bli boende.
 
Ta deg også tid til å lese Vår Energis gode råd: Det går mot høst og mer bruk av elektrisk strøm, og med det øker faren for brann med elektrisk årsak. Kanskje er det heller ikke for sent å etterisolere?